Persoonlijke trajecten

Heb je een kinderwens? Ben je reeds zwanger? Je hebt een gezin, maar twijfelt over de opvoeding? Of je weet het allemaal even niet meer zo goed?

Ik kan je persoonlijke coaching aanbieden vanaf het moment dat jullie babyplannen hebben tot ver na de geboorte van jullie kleintje en persoonlijke groei. Want elke periode gaat gepaard met verschillende emoties, vragen of noden. Weet dat je er niet alleen voor staat.

_DSC3917a kopiëren
_DSC2943 kopiërenb

Pre- en postnatale coaching

"Ik keek zo uit naar zwanger worden maar ik voel me zo verdrietig en alleen... niemand begrijpt me."

Intake: € 65
Coachingsessies: € 55 / sessie
Koppelgesprek: € 75

Zwanger worden, welke ouder kijkt er nu niet naar uit? Het was ongetwijfeld ook jouw droom, maar nu het zo ver is kan je niet verklaren waarom je je zo ‘anders’ voelt. Niet elke toekomstige ouder ervaart zwanger zijn als ‘ de roze wolk’ waar velen het over hebben. En dat is helemaal oké.

Je kwam al tot hier en dat was de eerste stap. Laat ons samen kijken naar waar wat je voelt.

Eindelijk is het zover, jullie kleintje is geboren. En nu? “Onze baby huilt de hele tijd. Ik ben toch zo moe.” Waar is die handleiding die me vertelt hoe ik dit het beste doe? Valt het ouderschap je moeilijker dan je verwacht had?

Oneindig veel vragen komen op je af en de antwoorden lijken zoek. Graag help ik je dicht bij jezelf en je baby te blijven in de zoektocht naar de ouder zijn die je wil zijn.

Kinder- en jongerencoaching

"Ik kan het wel alleen..."

Intake: € 65
Coachingsessies: € 55 / sessie

Een zinnetje die je vast bekend in de oren klinkt. Onze kinderen lijken soms mijlenver van ons te staan en lijken niets van ons als ouders te willen aannemen. Dat lijkt inderdaad zo, maar niets is minder waar…

Soms weten kinderen niet hoe ze iets kunnen verwerken. Zoals omgaan met pesten, verlies van een dierbare, het scheiden van ouders. Als ouder zitten we niet altijd op dezelfde golflengte met onze kinderen, waardoor ze het gevoel hebben nergens terecht te kunnen en zo klinkt het: ‘ik kan het wel alleen.’

Door het kind op de juiste manier te lezen, kunnen we hen begrijpen en met hen communiceren. Samen met jouw kind ga ik op zoek naar wat leeft bij hen, waar ze mee worstelen, maar vooral wat ze nodig hebben om vrolijk en veerkrachtig in het leven te gaan staan.

Coachen voor volwassenen

"Wie ben ik?"

Intake: € 65
Coachingsessies: € 55 / sessie
Koppelgesprek: € 75

Ook als volwassenen bots je af en toe tegen een muur. Of is het net een spiegel en durven we niet (meer) kijken naar wat we zien? Want hoe gemakkelijk is het om duidelijk te maken wie je bent, waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe gelukkig je bent? Peace of cake? Nee, als het echt zo gemakkelijk was, dan was je dit niet aan het lezen.

Want toegeven dat je het moeilijk hebt en in de knoop zit, is een eerste stap. Een tweede is handvaten zoeken.

Laat ons samen eens kijken wie je bent en wil zijn. Waar je energie verliest en waar je energie van krijgt. Ik coach je en geef je richting want de enige die je geluk kan terugvinden en alle antwoorden weet… dat ben jij.

Hoe gaat een coachingstraject in zijn werk?

Via een telefonisch gesprek maken we kennis voor een intakegesprek (zowel met ouder als kind als je kiest voor kind-en jongerencoaching). Zo kan ik een persoonlijk traject samenstellen.

We pakken de noden meteen aan tijdens een eerste sessie van 50 minuten (bij kind-en jongerencoaching is jouw kind eerst aan de beurt, daarna sluiten jullie, ouders, aan).

Na een aantal sessies weten we waar we staan en bekijken we de vooruitgang. Coachen is oplossingsgericht werken dus zijn deze trajecten meestal van korte duur (3 sessies).

Reviews

“We voelden geen drempel om ons verhaal te vertellen en het medeleven dat we terugkregen, was warm en positief. Irina stimuleert je ook om je verhaal te vertellen. Door er dieper op in te gaan, toonde ze interesse en zorgde ze dat alles in beeld kwam.”

Sarah en Floris
Pre- en postnatale coaching

“Ik kreeg op korte tijd andere inzichten door de tips and tricks die ik van Irina meekreeg. Gewoon, simpel en duidelijk… maar vooral gevuld met liefde. Door deze tips toe te passen in de dagelijkse opvoeding van onze zoon, ervaren wij een positieve vibe waar heel het gezin baat bij heeft en waar wij Irina oneindig dankbaar voor ben!”

Sara
Kind- en jongerencoaching

Ben jij klaar voor groei?

Heb je nog een specifiek e vraag over één van de per – soonlijke coachingtrajecten? Of wil je kennismaken om af te stemmen? Vul hiernaast je gegevens in, dan bel ik je op. Ik hou ervan om de eerste kennismaking via de telefoon te houden. Zo kan ik naar je luisteren en je veel beter en persoonlijke verder helpen.